Spoločnosť Shanteng Vacuum Components rastie s Čínou

Toto obdobie je v zime, snom pre sneh, vietor a dážď.

Teraz je tretí rok od roku 2020 COVID-19, vďaka spoločnému úsiliu ľudí vo svete vakcína prejde. Ľudia vírus porazia.hľadáme šťastie pre našich ľudí.

Žiaci aktívne cvičia, usilovne študujú.Muž a žena sú aktívni fitness.Deti majú dobré jedlo.Pracujeme cez deň a ideme domov mimo služby.Stretávame sa s rodinou tvárou v tvár.To v nás vyvoláva pocit radosti.Sme vďační vlasti.Máme šťastie v mierovom svete.

Samozrejme stále pracujeme na ochrane životného prostredia, dobre sa staráme o stromy a kvety, užívame si teplé slnečné lúče a čistiacu vodu a tiež čerstvý vzduch.Každý má rád plávanie v modrej morskej vode, má rád malé zvieratá. Túžime po nízkouhlíkovom živote.Milujeme zelené prírodné jedlo.Pretože milujeme svoje deti a rodičov. V našom živote máme rovnaký sen.Ideme rovno a ďalej.

V Číne rastie rast HDP, Čína je krajinou s druhou najväčšou ekonomikou na svete, silne podporujeme svetovú ekonomiku, všetky tieto údaje ukazujú, že naša ekonomika počas špeciálneho obdobia stabilne rastie.Väčšina ľudí môže získať prácu.Rast príjmu zlepší našu schopnosť spotreby.

Vyvážame viac vákuových komponentov do sveta, najmä do Ameriky a európskych krajín, objem nášho predaja za posledné 3 roky rýchlo rastie.

Kvalita vákuových dielov získava dôveru našich zákazníkov.Pre každého zákazníka urobíme maximum.Rok 2022 je Win-Win pre rastúce podnikanie v oblasti vákuových dielov.

Budeme sa ďalej snažiť, dávame väčší pozor na detaily výroby.Veríme, že čím viac pracujete, tým viac šťastia máte.Veľká vďaka za vás všetkých.


Čas odoslania: Jan-05-2022